maandag 31 juli 2017

Restjes stokbrood


Op vakantie in Frankrijk 
gaan we iedere morgen naar de bakker 
Iedere morgen heerlijk vers stokbrood
Het moet wel iedere dag op
want de volgende morgen is het behoorlijk taai


Van de overgebleven restjes stokbrood
zijn lekkere gerechtjes te maken
Broodpudding
250 ml melk
3 eieren
eetlepel bloem
(kaneel)suiker

De ingrediënten goed door elkaar klutsen


Ovenschaal invetten
De stukjes stokbrood in een ovenschaal schikken


Het melk/ei mengsel over de stukjes stokbrood gieten
Even in laten trekken
Kaneelsuiker er over strooien
Dan in de oven
30 minuten op 185 graden


Tja in een oventje met 1 stand is de bovenkant
een beetje donker geworden 


Ondanks dat het een beetje donker is
smaakt het toch heerlijk!


Wentelteefjes zijn ook lekker!

200 ml melk
2 eieren

De eieren en de melk klutsen
Stokbrood er in weken en even aan 
beide kanten bakken


Rijk bestrooien met kaneelsuiker of stroop
Heerlijk ontbijtje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten