donderdag 10 augustus 2017

Bramen

   
                   Het begon met een schaaltje bramen
       

Net niet genoeg om jam van te maken 


Een griesmeeltaart met bramen
Eigenlijk zat ik aan griesmeelpudding 
te denken
Opeens ontstond het idee om er bladerdeeg
onder te doen 

Omdat het een spontaan idee was heb
ik er verder geen foto's van


                       Het is zeker het proberen waard 

                       Kook een liter griesmeelpudding 

                        Laat de pudding afkoelen en wat                                                              opstijven

                    Maak van 9 plakken bladerdeeg een
                                         grote cirkel 
                Leg de cirkel in een ingevette ovenschaal

                      Doe daar de griemeelpudding in

                             Bramen er over verdelen

                    Ongeveer 30 minuten in de oven op

                                          210 graden 



                        Een heerlijke taart als dessert 



Het was zo lekker dat ik de laatste
stukken snel weg heb gebracht











Geen opmerkingen:

Een reactie posten